مهماندار تالار پذیرایی

آموزش مدیریت تالار های تشریفات پذیرایی

آموزش مدیریت تالار های تشریفات پذیرایی

این دوره آموزشی بصورت خصوصی در محل تالار شما و یا دوره های عمومی در موسسه خدمات هتلداری و گردشگری میزبان دانش برگزار می گردد.

هدف از آموزش مدیریت و سالن داری تالار های پذیرایی

آموزش مدیریت و سالن داری تالار های پذیرایی  جهت انجام صحیح امور محوله و برگزاری هرچه بهتر کلیه مراسمی که به تالار های پذیرایی ارجاع میگردد. و همچنین کمک به مشتریان تا در انتخاب تالار پذیرایی اطمینان خاطر بیشتری داشته باشند.

آموزش مدیریت تالار های تشریفات پذیرایی

چه کسانی در دوره آموزشی مدیریت تالار های تشریفات پذیرایی شرکت می کنند

آموزش مدیریت و سالن داری  مخصوص کلیه کارکنان تالارها-سالن دارها و حتی مدیران تالار ها و کلیه افرادی است که علاقمند به تاسیس و یا داشتن شغل تالار داری هستند.

شرح وظایف مدیر تالار تشریفاتی و پذیرایی(سالن دار تالارهای پذیرایی)

مدیرتالار پذیرایی فردی است که مدیریت تمام بخش های تالار پذیرایی از تشریفات ورود میمهانان، پذیرایی میهمانان گرفته تا نظافت تالار ،تدارکات تالار ،استخدام نیروهای تالار را بر عهده دارد.در این دوره آموزشی با نقش مدیر داخلی تالار پذیرایی بیشتر اشنا می شوید.

آموزش میزبان رستوران

چه مواردی در دوره آموزش مدیریت و سالن داری تالار های پذیرایی آموزش داده می شود

  1. آداب معاشرت و الگوهای رفتاری در سالن داری تالار های پذیرایی
  2. مشتری مداری و رعایت ارتباط با مشتری
  3. بهداشت فردی و عمومی در آموزش مدیریت و سالن داری تالار های پذیرایی
  4. آماده سازی تالار (میز و صندلی ، استیج ، پرده ها و…)
  5. چیدن میزها (بشقاب و کارد و چنگال میوه خوری ، آب معدنیفغ شیرینی و میوه ها و میزان صحیح هر یک)
  6. شارژ میوه و شیرینی  و آب معدنی سالن داری تالار های پذیرایی
  7. چیدن میز غذا ( بوفه – سلف سرویس و ایستاده بصورت وارمری و تغییر ترکیبات هر یک زمانی که غذا بک دو  و سه غذایی باشد
  8. چیدن میز نوشیدنی و دسر
  9. نظافت ظروف ، جمع آوری و نظافت محیط تالار

 

 

نمایش بیشتر

2 دیدگاه

    1. سلام برای دوره تالار می توانید از دوره های آفلاین ما استفاده کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا