مدیر غذا و نوشیدنیهتل داری
آموزش کنترل هزینه غذا و نوشیدنی هتل(cost control)
آموزش کنترل هزینه غذا و نوشیدنی هتل(cost control)
آموزش کنترل هزینه غذا و نوشیدنی در کجا کاربرد شغلی دارد:
- اشتغال در هتل ؛
- رستورانها و تالارها به عنوان مدیر بخش کاست کنترل ؛
- کمک حسابدار و پس از کسب تبحر و تسلط کاری و طی دوره های تکمیلی سمت مدیر تشریفات یا کاست کنترل در هتلها ؛
- رستورانها ؛ سازمانها ؛ ارگانها و نهادهای دولتی وخصوصی
هدف از آموزش دوره cost control :
- آشنایی فراگیران با هر یک از بخشهای مختلف رده های مشاغل پذیرایی و میزبانی ؛
- انبارداری ؛
- محاسبه نرخ تمام شده و اعلام قیمت خدمات رستورانها و دیگر واحدهای پذیرایی.
- ارزیابی ﻗﻴﻤﺖ ﺗﻤﺎم ﺷﺪه ﻣﻮاد ﻏﺬاﻳﻲ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﺷﺪه
- آشنایی با نرم افزار های کاست کنترل
چه موضوعاتی در دوره کاست کنترل آموزش داده می شود:
- محاسبه هزینه ها ؛ فروش و سود در بخش غذا و نوشابه.
- طراحی منو و آنالیز غذا.
- کنترل خرید ؛ تحویل ؛ انبارداری و مصرف غذا و نوشابه.
- کنترل تهیه مواد غذایی (پرس ؛ کیفیت ؛ کمیت )
- کنترل فروش غذا و نوشابه.
- سرقت؛ مفقودی؛تخریب وسایل و مواد غذایی.
- کنترل هزینه های اداری و پرسنلی.
- تدوین شیوه های نظارت و بازرسی در هتل.
پیش نیاز های شرکت در دورهآموزش کنترل هزینه غذا و نوشیدنی هتل(cost control)چیست:
- دارا بودن حداقل مدرک تحصیلی دیپلم متوسطه ؛ علاقه مندی به مشاغل خدماتی و پذیرایی ؛
- خوشرویی و اعتماد به نفس ؛
- دارا بودن خلاقیت و ابتکار عمل ؛
- برخورداری از سلامت جسمی و روحی ؛
- روحیه خستگی ناپذیر ؛
- دارا بودن تناسب اندام و مشخصات فیزیکی قابل قبول ؛
- دارا بودن میزان تحصیلات مناسب جهت تصدی هر یک از سمتهای مرتبط .
توصیه ها : تسلط نسبی به کلیات حسابداری و نرم افزارهای حسابداری .