پیشخدمت رستورانپیشخدمتیمدیر غذا و نوشیدنیمهماندار تالار پذیراییهتل داری
آموزش مدیریت پذیرایی و میزبانی تشریفات در هتل
آموزش مدیریت پذیرایی و میزبانی تشریفات در هتل
آموزش مدیریت پذیرایی و میزبانی غذا و نوشابه در کجاها کاربرد دارد
- اشتغال در هتل ؛
- رستورانها و تالارها به عنوان میزبان ؛
- سرمیزبان و پس از کسب تبحر و تسلط کاری و طی دوره های تکمیلی سمت مدیر تشریفات در هتلها ؛
- رستورانها ؛
- سازمانها ؛
- بوم خانه های سنتی ؛
- ارگانها و نهادهای دولتی وخصوصی .
چه اهدافی را در برگزاری دوره آموزش مدیریت پذیرایی دنبال میکنیم
- آشنایی فراگیران با هر یک از بخشهای مختلف رده های مشاغل پذیرایی و میزبانی رستورانها و دیگر واحدهای پذیرایی ؛
- آشنایی با روشهای مختلف پذیرایی و وظایف مدیران تشریفات ؛
- ایجاد همخوانی و تشریح و تفهیم وظایف اختصاصی میزبانان با توجه به سیستم کاری محل خدمت ؛
- انتظارات و الزامات مورد در خواست سازمان مطبوع ؛
- برنامه ریزی پرسنلی .
چه مواردی و چه موضوعاتی در این دوره آموزش داده می شود
- تاریخچه رستوران و پذیرایی و وظایف میزبان و سرمیزبان.
- بخش غذا و نوشابه در هتل.
- مهارت های فردی و ارتباطی، آداب و معاشرت .
- انواع روشهای سرویس دهی.
- آشنایی عمومی با منو و رسپی غذاهای گوناگون و نوشیدنیها.
- وسایل و لوازم پذیرایی و مصرف غذا
- دیزاین میز
- ایمنی ؛ بهداشت و پیشگیری از حوادث
- مهارت های میهمانداری.
- آشنایی با محیط رستوران.
الزامات یا پیش نیازها :
- دارا بودن حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی ؛
- علاقه مندی به مشاغل خدماتی و پذیرایی ؛
- خوشرویی و اعتماد به نفس ؛ دارا بودن خلاقیت و ابتکار عمل ؛
- برخورداری از سلامت جسمی و روحی ؛
- روحیه خستگی ناپذیر ؛
- دارا بودن تناسب اندام و مشخصات فیزیکی قابل قبول ؛
- دارا بودن میزان تحصیلات مناسب جهت تصدی هر یک از سمتهای مرتبط .
نوع گواهی نامه صادره : گواهی نامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور