این فایل با صرف وقت و هزینه های گزاف آماده شده است. خواهشمند است به هیچ وجه آن را دسترس دیگران قرار ندهید و از کپی رایت آن بپرهیزید. در غیر این صورت اشکال شرعی داشته و قابل پیگرد می باشد.
میزآرا هتل (جزوه+سوال)
20.000 تومان–21.000 تومان
جزوه و سوال میزآرا هتل
کلیه جزوات تشریفات بر اساس استاندارد های شغلی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور تهیه و تنظیم شده است و در کلیه مراکز آموزشی تدریس می گردد.
فهرست مطالب جزوه میزآرا هتل
- مقدمه. 2
- تاريخچه ميزآرايي. 3
- خلق حال و هوا 4
- چيدن ميز. 7
- طراحي فضاي نشيمن ميز. 9
- نظافت ميز. 10
- مناسب ترین میز. 12
- ایده هایی برای چیدمان یک اتاق غذاخوری سنتی. 14
- رنگ… 17
- رنگ های اصلی. 21
- هماهنگی (هارمونی) رنگ: 36
- تأثیرات روانی رنگ ها 40
- آرایش گلدان برای میز آرایی در دکوراسیون مدرن. 44
- ایده هایی زیبا برای گل آرایی منزل تان. 57
- طعم غذا در این اتاق متفاوت است.. 65
- اندازه و شکل میز غذاخوری.. 71
- آداب آرايش ميز براي ميهماني هاي رسمي: 76
- چیدمان بسیار ساده برای یک میز عادی و غیر رسمی. 81
- پشت میز غذا بخوریم یا روی زمین؟! 94
- آموزش روش های چیدن سفره و سفره آرایی,آموزش روش های چیدن سفره 95
- هنر پذیرایی از مهمان. 106
- وظيفه مهما ن ها و ميزبان ها 109
- آداب ارتباط کلامی 111
تعداد 132 سوال تستی با جواب رشته میزآرا هتل بازمان فنی و حرفه ای کشور
برای دسترسی به کل سوالات و جزوات دوره های هتل داری و تشریفات از اینجا وارد شوید.
به شما پیشنهاد می کنیم فیلم های آموزشی تشریفات را در این قسمت حتما ببنید.
سوال و جزوه |
---|
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.