تشریفات اداریمهماندار ادارینظافتکار اداری

ایمنی و بهداشت آبدارخانه اداری-آشپزخانه شرکت

رعایت چند نکته بهداشتی و نظافتی به خوبی می‌توانند محیط آشپزخانه اداری را تمیز، سالم و ایمن نگه دارد.

بهداشت و ایمنی آبدارخانه: محیط آبدارخانه و آشپزخانه شرکت یکی از مهم ترین فضاهای محیط کاری می باشد.رعایت چند نکته بهداشتی و نظافتی به خوبی می‌توانند محیط آشپزخانه اداری را تمیز، سالم و ایمن نگه دارد. آنچه می خوانیم:

الف-رعایت نکات ایمنی آبدرخانه اداری از نظر موسسه میزبان دانش و تدبیر

ب-اقدامات بهداشتی لازم در آشپزخانه شرکت ها و سازمان ها

مقررات ایمنی آبدارخانه و آشپزخانه اداری ، شرکت ها

  • کارکنان آبدارخانه موظف هستند کارت بهداشتی معتبر داشته باشند.😎
  • جهت ایمنی و بهداشت آبدارخانه اداری-آشپزخانه شرکت کارکنان آبدارخانه باید ملبس به روپوش با رنگ روشن بوده و بهداشت فردی را کاملا” رعایت نمایند.
    هر یک از کارکنان آبدارخانه باید حوله و صابون اختصاصی داشته باشند.👀
  • کارکنان باید به طور منظم در مورد ایمنی آشپزخانه اداری آموزش داده شوند، از جمله استفاده صحیح از ابزارها و تجهیزات و رعایت اصول ایمنی.
  • وجود کمد لباس برای هر یک از کارکنان آبدارخانه الزامی است.
  • استعمال دخانیات در آبدارخانه ممنوع می‌باشد.🚭🚭
  • وجود جعبه کمک‌های اولیه با تمام وسایل و لوازم مربوطه در آبداخانه الزامی می‌باشد.
  • ارائه تجهیزات محافظ مانند دستکش‌ها، ماسک‌ها و پوشاک مناسب برای کارکنان آشپزخانه به منظور جلوگیری از آلودگی و ایمنی فردی.
  • وجود کپسول اطفاء حریق و ارائه آموزش کافی برای پرسنل مربوط جهت استفاده از آن در آبدارخانه الزامی است.
  • سیستم فاضلاب بایستی بهداشتی باشد.(ایمنی و بهداشت آبدارخانه اداری-آشپزخانه شرکت)
  • کف آبدارخانه بدون فرو رفتگی و دارای شیب مناسب باشند.
  • حتماً زمین ضد لغزش باشد تا جلوی حوادث سقوط را بگیرد.
  • جهت ایمنی و بهداشت آبدارخانه اداری-آشپزخانه شرکت در و پنجره‌ها سالم و مجهز به توری سیمی ضد زنگ باشد.
  • سقف‌ها بدون شکاف و تمیز باشد.
  • شیرهای برداشت آب باید سالم و بدون نقص باشد.(ایمنی و بهداشت آبدارخانه اداری-آشپزخانه شرکت)
  • ساختمان دیوار از جنس مقاوم، قابل نظافت به رنگ روشن و بدون شکاف و ترک باشد.
  • قفسه نگهداری ظروف باید تمیز و قابل نظافت بوده و فاصله کف آن از زمین حداقل ۲۰ سانتیمتر باشد.
  • سیستم روشنائی کافی و بدون نقص باشد.
  • آبدارخانه بایستی دارای تهویه مناسب و کافی باشد
  • جعبه‌های کمک‌های اولیه در آشپزخانه نگه‌دارید، وسایل آن حتماً باید شامل گاز، مرهم سوختگی، شماره تلفن پزشک و بیمارستان‌های اطراف باشد.
پیشنهاد می‌کنیم ببینید  آموزش صفر تا صد رستوران داری-اصول میزبانی در رستوران

با گذراندن دوره های آموزشی مرتبط که موجب بازآموزی و نهادینه شدن نکات پذیرایی ، ایمنی و بهداشت را تضمین کنیم.که در موسسه میزبان دانش و موسسات همکار برگزار می گردد.***

اقدامات بهداشتی لازم در آشپزخانه شرکت ها و سازمان ها

 

 
اولویت اول ایمنی و بهداشت آبدارخانه اداری-آشپزخانه شرکت:
  • باید یک سیستم پیگیری و نظارت بر نظافت آشپزخانه وجود داشته باشد تا اطمینان حاصل شود که فعالیت‌ها به صورت منظم و اصولی انجام می‌شود.(آبدارخانه ، آشپزخانه شرکت ، کاری)
  • ابتدا باید از تمیزی عمومی آبدارخانه اطمینان حاصل شود: زمین، دیوارها، سقف، پنجره‌ها و تجهیزات باید تمیز باشند.
  • دستگاه‌ها و تجهیزات باید به طور منظم تمیز شوند.
نگهداری از وسایل جهت امینی و بهداشت:
  • برای تمیز کردن یخچال، کابینت‌ها، فر، مایکروویو و سایر وسایل، از مواد شوینده مناسب استفاده کنید.
  • لوازم مصرفی و ظروف آبدارخانه را پس از سرویس دهی (اعم از نوشیدنی، غذا، میوه، شیرینی و …) کاملاً شسته و مواد اضافی و زائد آنرا در سطل و بلافاصله از آبدارخانه اداره خود خارج نمایید.🤦‍♀️

پسماند و زباله ها در آبدارخانه:

  • زباله‌ها باید به طور منظم دفع شوند تا جلوی تجمع زباله و ایجاد بوی ناخوشایند گرفته شود
  • جهت ایمنی و بهداشت آبدارخانه اداری-آشپزخانه شرکت از سطل‌های زباله با درب استفاده کنید.
پیشنهاد می‌کنیم ببینید  آموزش شرح وظایف رانندگان تشریفاتی+واحد نقلیه

نگهداری اقلام و نکات بهداشتی آن:🙌🧁🥙🥪

  • مواد غذایی و کالاهای مرتبط با آبدارخانه به نظم و به شکل منظم در کابینت‌ها و یا سایر مکان‌های ذخیره‌سازی قرار گیرند.
  • قند، شکر، چای، نمک و سایر مواد مصرفی باید بصورت روزانه یا هفتگی در آبدارخانه اداری شارژ شود و پس از دریافت این اقلام باید از بسته بندی و کارتن اصلی خود خارج کرده و در ظروف درب دار پلاستیکی یا فلزی نگه داری شود.

محیط آبدارخانه:

  • رعایت چند نکته بهداشتی و نظافتی به خوبی می‌توانند محیط آشپزخانه اداری را تمیز، سالم و ایمن نگه دارد.
  • اطمینان از وجود تهویه مناسب در آشپزخانه برای جلوگیری از تجمع بخارات و بوهای ناخوشایند.
  • نظارت بر تاریخ انقضاء مواد غذایی و جلوگیری از استفاده از مواد منقضی یکی از جوانب مهم بهداشتی آبدارخانه اداری است.
  • سطوح پرکاربرد مانند میز کار، دستگیره‌ها، دیوارها و دستگاه‌ها باید به طور دوره‌ای ضدعفونی شوند.(آبدارخانه ، آشپزخانه شرکت ، کاری)
  • کف کابینت های آبدارخانه از روزنامه و جنس های کاغذی نباشد، چون می تواند منبع تجمع حشرات و جوندگان باشد ترجیحا از کفی های پلاستیکی و قابل شستشو برای این قسمت استفاده شود.
  • ازنگهداری و تجمع غذاهای اضافی مصرف نشده، نان های خشک و هر گونه وسایل دورریختنی و غیرقابل مصرف بر روی کمد و کابینت آبدارخانه خودداری نمایند.

موسسه آموزشی میزبان دانش و تدبیر با سابقه در خشان و قابل اعتماد در برگزاری دوره های آموزشی ویژه پرسنل آبدارچی و خدماتی و همچنین پرسنل محترم نظافتکار اداری و صنعتی فعالیت دارد**

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا