میدان نقش جهان و مسجد امام اصفهان
این پروژه بصورت word بوده با حجم بسیار پایین و کاربر می تواند بعد از دریافت فایل کلیه تغییرات لازم را روی آن اعمال نماید
مقدمه
هنگامی که شاه عباس اول در سال 1000 ه ق اصفهان را به پایتختی تعیین نمود، تقریباً شش سال طول کشید، تا این انتقال از شهر قزوین به اصفهان صورت گیرد.در این هنگام ، مردم شهر بیشتردر قسمت سلجوقی با محله های کهن و کوچه های تنگ و باریک، پیرامون مسجد جامع و میدان سلجوقی ساکن بودند.
فضای باقیمانده تا حوزه ی زاینده رود نیز خالی از سکنه بود. بنابراین، انتقال پایتخت به این شهر می طلبید تا عناصری جدید جایگزین عناصر اصلی بافت شهرسازی کهن اصفهان گردد که بیشتر به دوره ی سلجوقی بر می گشت. .
درست در همین دوره بود که خیل عظیمی از معماران و عوامل فنی از کاشیکار، خطاط ، نقاش ، بنا و …. به سرپرستی استاد علی اکبر اصفهانی که به حق وی را به بهترین وجهی در ورودی مسجد جامع عباسی به عنوانمهندس تراز اول و نادره عصر خویش معرفی نموده اند، این کار را آغاز نمودند.
شاه عباس و معمارانش به ویژه استاد علی اکبر اصفهانی، ساختار شهری نوین را به سوی زاینده رود سوق دادند. شهر سلجوقی که در درون ارگی هشت دروازه قرار داشت، به شهری با دوازده دروازه در دوره ی صفویه تبدیل گشت. از عناصر جدیدی که ساخته شد، میدان نقش جهان، سردر و بازار قیصریه و مسجد جامع عباسی را می توان نام برد.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.