مدیر غذا و نوشیدنیهتل داری

آموزش مسئول آشپزخانه هتل ( کترینگ )

آموزش مسئول آشپزخانه هتل ( کترینگ )

جایگاه شغلی :

  • اشتغال درآشپزخانه هتل؛
  • رستورانها و تالارها به عنوان سرپرست آشپزخانه  و آشپزخانه های موسسات ؛سازمان ها ؛ ارگان ها ؛ شرکت های خصوصی و دولتی؛ مراکز آموزش عالی ؛
  • و بیمارستان ها ؛
  • اشتغال به امور پیمان کاری طبخ و توزیع غذا ؛ شرکت در مناقصه های مربوطه.

هدف دوره آشپزخانه هتل (کترینگ):

  • آشنایی فراگیران با هر یک از بخشهای مختلف رده های مشاغل مربوط به غذا و نوشابه بویژه آشپزخانه ها ؛
  • انبارداری ؛
  • محاسبه نرخ تمام شده و اعلام قیمت خدمات غذا و نوشابه.

آموزش مسئول آشپزخانه هتل ( کترینگ )

محتوای دوره :

  1. تاریخچه هتل؛ سازمان هتل های بین المللی .
  2. مهارت های فردی و ارتباطی ؛ آداب معاشرت و الگوهای رفتاری.
  3. آشنایی با صنعت گردشگری.
  4. اصول مدیریت آشپزخانه(  مدیریت کترینگ)
  5. شناخت ویژگی های انواع مواد غذایی و نوشیدنی ها.
  6. عملیات تهیه و تولید غذا.
  7. استاندارد لوازم؛تاسیسات؛تجهیزات و طراحی فضای داخلی آشپزخانه ( کترینگ )
  8. نگهداری و بهداشت مواد غذایی( انبار ها؛ سردخانه و …)
  9.  ایمنی؛ بهداشت و پیشگیری از حوادث.
  10. کنترل هزینه ها
  11.  بازدید از آشپزخانه
  12. شرح وظایف سرپرست آشپزخانه

الزامات یا پیش نیازها :

  • دارا بودن حداقل مدرک تحصیلی دیپلم متوسطه ؛ علاقه مندی به مشاغل خدماتی و پذیرایی در هر بخش و هر رده ای ؛
  • خوشرویی و اعتماد به نفس ؛
  • دارا بودن خلاقیت و ابتکار عمل ؛
  • برخورداری از سلامت جسمی و روحی ؛
  • روحیه خستگی ناپذیر ؛
  • دارا بودن تناسب اندام و مشخصات فیزیکی قابل قبول ؛
  • دارا بودن میزان تحصیلات مناسب جهت تصدی هر یک از سمتهای مرتبط .
  • داشتن سابقه کار آشپزی در رستوران
  • آشنایی با برخی اصطلاحات آشپزی وآشپزخانه

توصیه ها : تساط کامل به آشپزی و شناخت کامل غذا ها و نوشیدنی ها ؛ پیش غذا ها و … توصیه می شود .

نوع گواهی نامه صادره :  گواهی نامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن